Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΦΟΥΣΤΕΡ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΩΣ... ΡΕΑΛ Ή ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ


Μεγάλη τιμή θεωρεί τα δύο πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει στην Ελλάδα ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος με δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή «Punto Pelota», τόνισε ότι το να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό είναι σαν να παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός μέσος των ερυθρολεύκων, ανέφερε:

«Έχω περάσει από όλα τα στάδια στο ισπανικό ποδόσφαιρο και ήρθα σε μία νέα χώρα για να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα. Το να παίζεις στον Ολυμπιακό είναι σαν να είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα».

Για να συνεχίσει λέγοντας:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να έχω κατακτήσει δύο πρωταθλήματα στα δύο χρόνια που είμαι εδώ. Είχαμε μία δύσκολη σεζόν και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να προηγείται με διαφορά πέντε βαθμών. Όμως αλλάξαμε πολύ κι όχι μόνο κατακτήσαμε τον τίτλο, αλλά κάναμε και μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Μετά τη νίκη μας την Κυριακή παίξαμε μπουγέλο στα αποδυτήρια και πανηγυρίσαμε, αλλά με μέτρο, γιατί έχουμε έναν αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη».

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας:

«Ο κόουτς είναι υψηλά στην εκτίμηση του κόσμου εδώ. Οι φίλαθλοι τον αγαπούν και ξέρουν πως κάνει καλά τη δουλειά του».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :