Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΜΟΝΟ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ


Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, τάχθηκε υπέρ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και συνολικά της οικογένειας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως...

«Ο Βαρδινογιάννης ήταν ο μόνος που προσέφερε θετικές υπηρεσίες».

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΕΦΕΣΗ», για την επιτυχία της ομάδας του να φτάσει στον 39ο τίτλο πρωταθλήματος και τόνισε πως ήδη ο ίδιος και οι παίκτες το... ξέχασαν καθώς το μυαλό είναι στο ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ!

Ο αντιπρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδος αναφέρθηκε και στον "αιώνιο" αντίπαλο πλέκοντας το εγκώμιο της οικογένειας Βαρδινογιάννη και τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και ως Ολυμπιακός θέλουμε ένα δυνατό αντίπαλο. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη για περίπου 40 χρόνια πρόσφερε πολλά και δεν είναι δυνατό οι οπαδοί της ομάδας τους να τα ξεχνάνε όλα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν μια εύρωστη δύναμη και ξαφνικά εμφανίστηκαν κάποιοι νέοι μνηστήρες οι οποίοι χάλασαν τρομερά λεφτά για να πάρουν ένα πρωτάθλημα. Αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έβαλαν με την οικογένεια οι οπαδοί και γιατί δημιουργούν όλα αυτά τα τρομερά επεισόδια.

Αν καταλάβουν οι φίλαθλοι ότι ο Βαρδινογιάννης ήταν ο μόνος που πρόσφερε θετικές υπηρεσίες, του πούνε ένα ευχαριστώ και τον στηρίξουν ξανά πιστεύω ότι μπορεί να γυρίσει και πάλι πίσω, αντί να τρέχουν πίσω από υποτιθέμενους σωτήρες.

Εμείς θέλουμε πανίσχυρο τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Εύχομαι να λύσουν γρήγορα τα προβλήματα τους».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Ο Βαλβέρδε είναι ο καλύτερος ξένος προπονητής που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα και είμαι βέβαιος ότι θα μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :