Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ


Για την προσφορά του, τόσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και στο κοινωνικό σύνολο στη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας, βραβεύτηκε από το Δήμο Διονυσίου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άντρας των ερυθρόλευκων τιμήθηκε στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης των παλαιμάχων του Ολυμπιακού με τη μικτή του Δήμου των Βορείων Προαστίων, ωστόσο λόγω των υποχρεώσεών του, την πλακέτα παρέλαβε ο για σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, Γιώργος Δαρίβας.

Στην συνέχεια οι βετεράνοι του Θρύλου αντιμετώπισαν για φιλανθρωπικό σκοπό τη μικτή ομάδα του Δήμου Διονύσου, η οποία απαρτίζονταν από ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, της Νίκης Δροσιάς, του Α.Ο. Άνοιξης, του Α.Ο. Διονύσου και του Α.Ο. Κρυονερίου, σε μια αναμέτρηση αφιερωμένη στη μνήμη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Παύλου Γρηγοριάδη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :