Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΟΡΜΠΑΪΘ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ! ...MVP Η ΟΜΑΔΑ!


Την ικανοποίηση του για το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

«Είμαι ευτυχισμένος. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη δουλειά που έχει κάνει όλη η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν», σχολίασε μετά την λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ο Βάσκος μέσος.

Ωστόσο, ο Ορμπάιθ, έριξε τους τόνους, στρέφοντας την προσοχή στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ:

«Αυτή την στιγμή όμως πρέπει να σταματήσουμε τους πανηγυρισμούς, θα πρέπει να ασχοληθούμε με το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και στο οποίο θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και το ξέρουμε. Αυτή η ομάδα είναι πολύ δυνατή, έχει δυνατή έδρα και θα μας δυσκολέψει πολύ. Και εμείς όμως, είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε την πρόκριση».

Ο ερυθρόλευκος Βάσκος, τόνισε πως MVP της φετινής σεζόν είναι όλη η ομάδα του Ολυμπιακού:

«MVP του φετινού τίτλους είναι όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα. Όταν μια ομάδα κερδίζει ένα πρωτάθλημα είναι σίγουρο πως έχουν βοηθήσει όλοι. Είναι σίγουρο πως όλοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Αυτό είναι η ομάδα. Βοηθούν όλοι όταν χρειαστεί και συνεισφέρουν στην κατάκτηση του τίτλου».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :