Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΠΟΙΟΥΣ ΤΣΕΚΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...


Σε δημοσίευμά του το "sday.gr" παρουσιάζει ποιους παίκτες τσεκάρει ο Ολυμπιακός και ποια είναι τα δεδομένα για να τους αποκτήσει.

Σας παρουσιάζουμε αυτούσιο το δημοσίευμα:

Ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς ολοκλήρωσε το σκάουτινγκ στην Αργεντινή και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παραδώσει στη διοίκηση την έκθεσή του.

Κύριος στόχος ήταν να βρει «δεκάρι», τον αντι-Ιμπαγάσα και να τσεκάρει τον Ροντρίγκεζ της Ιντεπεντιέντε, λόγω του χρέους των Αργεντινών από τη μεταγραφή του Νούνιες. Ο νεαρός δεν είχε καλά παιχνίδια σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ, ενώ από τους υπόλοιπους της ομάδας, καλός είναι ο στόπερ Βελάσκεθ και υπάρχουν και τα ταλέντα Μπενίτες, Βιντάλ.

Ο Μπαρμπαλιάς είδε και τη Βέλεζ για τον Μαρτίνες, αλλά και τους Φερνάντες και Καντέρος (ο τελευταίος έπαιξε στο τελευταίο της παιχνίδι και λογικά τον είδε ο σκάουτερ του Ολυμπιακού), ενώ προχθές ήταν στο Εστουδιάντες - Μπόκα. Στους γηπεδούχους παίζει δανεικός από την Μπενφίκα ο Πέρες, που επιστρέφει το καλοκαίρι στον πορτογαλικό σύλλογο, ενώ από την Μπόκα υπάρχει ο μέσος Τσάβες, προχθές είχε υψηλό βαθμό από τα ΜΜΕ της χώρας, αλλά λογικά είναι και πολύ ακριβός. Στην Αργεντινή έχουν την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός κοιτάει και τον αμυντικό Μπουρντίσο της Αρσεναλ Σαραντί. Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι εισηγήσεις για νεαρούς παίκτες και ειδικά αν έχουν εντοπιστεί ταλέντα από τη δεύτερη κατηγορία, ενώ στην Αργεντινή είναι και μάνατζερ που έχει καλές σχέσεις με τον σύλλογο.

Χθες επέστρεψαν στην Αθήνα οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Γιώργος Κοκολάκης που έκαναν ταξίδια το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη. Και οι δύο μάλιστα έδωσαν το «παρών» στο παιχνίδι των παλαιμάχων στον Αγιο Στέφανο, όπως και ο Νίκος Βαμβακούλας που επίσης είναι στο τμήμα σκάουτινγκ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σέρβος ήταν στη Γαλλία για να δει κάποιους παίκτες (υποψήφιος ο Μασάδο) και για τον Κοκολάκη λέγεται ότι ήθελε να δει παίκτη και στο Βέλγιο, αλλά και στη Γερμανία (με υποψήφιους τους Πέτριτς, Κουζμάνοβιτς). Ο Κοβάσεβιτς ετοιμάζει ταξίδι και στην Ισπανία, όπου θα πάει με την ομάδα Κ-20 για να μετάσχει σε τουρνουά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :