Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, υπογράμμισε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ευχήθηκε να κερδίσουν και άλλους τίτλους οι ερυθρόλευκοι, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία-ευχή να παραμείνει ο Βαλβέρδε στο Λιμάνι.

Αναλυτικά ο αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο κλίμα που επικράτησε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα:

«Σίγουρα αυτές τις στιγμές είναι ευδιάθετο το κλίμα. Ελπίζουμε να κατακτήσουμε κι άλλα πρωταθλήματα. Από αύριο το πρωί πρέπει να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, καθώς θέλουμε κόντρα στον ΟΦΗ να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό».

Για το πως έφτασαν οι ερυθρόλευκοι στην κατάκτηση του τίτλου:

«Για μας ήταν δύσκολο να παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις και αποδείχτηκε αυτό και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς μείναμε πέντε πόντους πίσω. Η διάρκεια όμως κάνει τη μεγάλη ομάδα και γι' αυτό φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου. Πιστεύω ότι είχαμε ένα δεμένο σύνολο κι αν και κάναμε κοιλιά στα τέλη Γενάρη καταφέραμε καταφέραμε και πετύχαμε το στόχο μας, καθώς είχαμε 25 ισάξιους παίκτες».

Για την παραμονή του Βαλβέρδε τόνισε:

«Είμαι της γνώμης ότι πρέπει να μένει ένας προπονητής για αρκετά χρόνια στην ομάδα. Και νομίζω ότι είναι καλό να μείνει ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :