Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ!


Στην ομαδικότητα και την ποιότητα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα, στοιχεία που τον οδήγησαν στον τίτλο, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

«Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την φετινή χρονιά. Είναι κάτι που αξίζαμε. Αξίζαμε αυτό το πρωτάθλημα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να κλείσει πολύ καλά η χρονιά. Να πάρουμε νίκες μέχρι το τέλος. Έχουμε την Τετάρτη το ματς με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε σοβαροί.

Η ομαδικότητα, η ποιότητα και η ισορροπία των παικτών μας ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν τον τίτλο. Αυτό φάνηκε και στα δύσκολα ματς. Είχαμε παίκτες με προσωπικότητα που έδειξαν ότι μπορούν να σηκώσουν την ομάδα μας στις πλάτες της. Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στον κόσμο μας, την διοίκησή μας και όλους εκείνους που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :