Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«ΣΗΜΑΔΙ» ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Η απάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε σχετικά με την παραμονή του στον Ολυξμπιακό αναμένεται μετά το Πάσχα, ωστόσο, ο Βάσκος συμπεριφέρεται σα να είναι εκείνος ο προπονητής της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο 48χρονος τεχνικός ενημερώνεται διαρκώς για όλα τα θέματα που αφορούν την επόμενη χρονιά, συμμετέχει στις συζητήσεις προγραμματισμού και οργάνωσης των ερυθρόλευκων για τα νέα αγωνιστική περίοδο και στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ εκτιμούν ότι αυτό είναι «σημάδι» παραμονής.

Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν μετά τα μέσα του μήνα, όταν θα μιλήσουν ο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θα συζητήσουν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Στη διοίκηση εκτιμούν ότι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αφού ο 48χρονος προπονητής ενδέχεται να ζητήσει την γνώμη της οικογένειάς του και μετά θα μιλήσει με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

Αν δεν λυθεί η υπόθεση του προπονητή, τότε δεν μπορεί προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός ή οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών ενόψει της επόμενης σεζόν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :