Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΣΤΗΝ FIFA ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ ΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΖΕΚΑ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ...-3 ΚΑΙ...-3 ΚΑΙ...


Τελικά η Σετούμπαλ προχώρησε σε προσφυγή για την δόση του Ζέκα από τον ΠΑΟ και τώρα οι "πράσινοι" περιμένουν την κλήση της FIFA για τα οφειλόμενα...

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Sportday", η Σετούμπαλ έστειλε έγγραφο στην FIFA και την ενημερώνει ότι μετά από πολλές προσπάθειες που δεν βρήκαν ανταπόκριση δεν μπόρεσε να εισπράξει την δόση των 130.000 ευρώ για την πώληση του Ζέκα. Έτσι ζητάει από την παγκόσμια ομοσπονδία να μεσολαβήσει για να εισπράξει τα χρήματά της.

Στην συνέχεια η FIFA θα έρθει σε επικοινωνία με τον ΠΑΟ, όμως θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα βρει ανταπόκριση. Άλλωστε, σε ποιον θα απευθυνθεί;...

Στην "πράσινη" ΠΑΕ είναι ενήμεροι για την υπόθεση βέβαια, αλλά το άδειο ταμείο και η αδυναμία να υπογράψει κάποιος και να πάρει αποφάσεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν θα βγει τίποτα. Άρα, αν μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση ο ΠΑΟ δεν έχει καταβάλλει το ποσό στους Πορτογάλους, θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα από το -5, αφού έχει ήδη τιμωρηθεί με -2 για τα επεισόδια στο ντέρμπι και άλλους -3 βαθμούς που θα τιμωρηθεί για την υπόθεση Ζέκα.

Αυτό πάντως δεν είναι το χειρότερο σενάριο, αφού σε τέτοιες κινήσεις μπορεί να οδηγηθούν και οι Τζένοα και Λιόν για τους Ρούντολφ (375.000 ευρώ) και Μπουμσόνγκ αντίστοιχα.

Οι πράσινοι έχουν ήδη δώσει 125.000 ευρώ που ήταν η πρώτη δόση από τα 500.000 ευρώ που είχαν συμφωνήσει να δώσουν στην Τζένοα για τον Ούγγρο άσο, όμως εκκρεμούν οι άλλες δύο μέχρι τον Ιούνιο που περιμένει να εξοφληθεί πλήρως η Ιταλική ομάδα.

Αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά οι παραπάνω σύλλογοι και προχωρήσουν επίσης σε προσφυγές, τότε ο ΠΑΟ είναι πολύ πιθανό να κινδυνεύει με αφαίρεση άλλων τριών βαθμών και κ.ο.κ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :