Τρίτη 3 Απριλίου 2012

NUEVOFUTBOL: ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Η διοίκηση της Βαλένθια, σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας "nuevofutbol", εξετάζει την περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι "νυχτερίδες" θεωρούν πως έχει κλείσει ο κύκλος του νυν προπονητή, Ουνάι Έμερι, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο του ισπανικού συλλόγου από το 2008.

Ανεξάρτητα από το αν τελικά η Βαλένθια καταλάβει την τρίτη προνομιούχο θέση ο 40χρονος τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Βαλένθια ήδη εκπονεί τα σχέδια της για την επόμενη σεζόν.

Στο στόχαστρο της βρίσκονται δύο μη Ισπανοί προπονητές, αλλά και ισάριθμοι με εμπειρία από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μία περίπτωση που ενδιαφέρει πάρα πολύ τις "νυχτερίδες".

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως οι... "μετοχές" του προπονητή του Ολυμπιακού έχουν ανέβει κατακόρυφα μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εκτός από τον Βαλβέρδε υπάρχουν σκέψεις και για τον Χοακίν Καπαρός που εργάζεται στη Μαγιόρκα. Από εκεί και πέρα σε περίοπτη θέση στην ατζέντα της ισπανικής ομάδας βρίσκονται οι Γάλλοι Λοράν Μπλαν και Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Επίσης ακούστηκε και το όνομα του ομοσπονδιακού προπονητή U-21 των "Φούριας Ρόχας", Λουίς Μίγια, καταλήγει το δημοσίευμα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :