Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ


Μετά την κατάκτηση του νταμπλ, στον Ολυμπιακό πέφτουν οι… ρυθμοί. Φυσικά, το θέμα του αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον ερυθρόλευκο πάγκο είναι αυτό που "καίει", ωστόσο οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τη φιέστα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μετά τα... γλέντια θα «κλείσει» και θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Απλώς θα ενταθούν οι επαφές – συζητήσεις με τους υποψήφιους στόχους τους οποίους έχουν προκρίνει οι άμεσοι συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Για την ώρα, οι υπεύθυνοι δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με το ζήτημα του προπονητή, αλλά συγκεντρώνουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για κάθε μια περίπτωση.

Μετά τη φιέστα, λοιπόν, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και οι συνεργάτες του θα συζητήσουν και θα κάνουν το τελικό ξεσκαρτάρισμα. Στο Λιμάνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ελλάδα και ρξωτερικό, εξετάζουν λύσεις προπονητών από Ισπανία αλλά και από Πορτογαλία.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :