Τρίτη 1 Μαΐου 2012

VALENCIAPLAZA: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΕΜΕΡΙ


Ο Ουνάι Έμερι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Βαλένθια στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και όπως όλα δείχνουν το μέλλον του θα είναι εκτός Ισπανίας. Σύμφωνα μάλιστα με τον Τύπο της χώρας του στο… κόλπο έχει μπει και η Λίβερπουλ.

Ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί τον βασικό στόχο του Ολυμπιακού για να διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αφού έχει στα χέρια του καλύτερες οικονομικά προτάσεις, αλλά και προτάσεις από προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «valenciaplaza» η τελευταία ομάδα που… προστέθηκε στο «κυνήγι» του νεαρού προπονητή είναι η Λίβερπουλ. Οι ιθύνοντες των «κόκκινων» δεν είναι ικανοποιημένοι με τη φετινή πορεία της ομάδας, καθώς έμεινε εκτός Champions League της επόμενης σεζόν και για εξετάζουν την περίπτωση του τεχνικού της Βαλένθια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα για τον Ουνάι Έμερι ενδιαφέρον έχουν δείξει μόνο οι Άγγλοι και ο Ολυμπιακός.

«Μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Έμερι είναι ο Ολυμπιακός. Η ελληνική ομάδα θα παίξει την επόμενη χρονιά στο Champions League ως πρωταθλητές. Τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα ήταν ένας ακόμα Ισπανός και Βάσκος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Ουνάι Έμερι, τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Παρά την καλή πρόταση από την Ελλάδα, ο Έμερι εξετάζεται από άλλες ομάδες στην Ευρώπη και συγκεκριμένα την Αγγλία. Οι καλές χρονιές που έχει κάνει με την Βαλένθια δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στο Νησί, καθώς για τρεις συνεχόμενες χρονιές οι «νυχτερίδες» έχουν βγει στο Champions League», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

Και συνεχίζει:

«Αυτή η καλή προπονητική προοπτική έχει… αναγκάσει την Λίβερπουλ να εξετάζει την περίπτωση του Ισπανού προπονητή, καθώς με τον Κένι Νταγκλίς στον πάγκο, οι «κόκκινοι» βρίσκονται μακριά από τους στόχους τους. Αν ο Έμερι αποχωρήσει από το «Μεστάγια» για το «Άνφιλντ» θα ακολουθήσει το… μονοπάτι που χάραξε ο Ράφα Μπενίτεθ το 2004».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :