Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ


Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Εθνικής για τον... τελικό πρόκρισης στην οκτάδα του Euro 2012 με τη Ρωσία (16/6, 21:45).

Στην αρχή οι διεθνείς έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα, τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας. Μετά χωρίστηκαν σε δύο μπερδεμένες ομάδες στο μισό γήπεδο.

Σε σύστημα 4-2-3-1 τους μπλε αποτέλεσαν οι Τζόρβας, Χολέμπας, Τοροσίδης, Μαλεζάς, Μάκος, Κατσουράνης, Φωτάκης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου.

Στους πορτοκαλί με σύστημα 4-3-3 έπαιξαν οι Σηφάκης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Μανιάτογλου (μεταφραστής του Σάντος), Μανιάτης, Καραγκούνης, Νίνης, Φορτούνης, Φετφατζίδης και Γκέκας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα που θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία, ο Σάντος δείχνει να δίνει θέση βασικού στον Τζαβέλλα, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι υπόλοιπες θέσεις θα αποτελούνται λογικά από τους: Σηφάκη, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Κατσουράνη, Μανιάτη, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά και Γκέκα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :