Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η... DREAM TEAM! *BINTEO*


Παρασκήνιο από τη μεγάλη ομάδα των ΗΠΑ που έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης 20 χρόνια (1992) πριν και είχε ονομαστεί Dream Team, παρουσίασε μέσω ντοκιμαντέρ το κανάλι του ΝΒΑ.

Φυσικά μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως αυτή η ομάδα με τον Τσακ Ντέιλι στον πάγκο και 12 αστέρες να σαρώνουν τα πάντα στο διάβα τους, άλλαξε την ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ, έχοντας στο ρόστερ της τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στον κόσμο, όπως ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Μάτζικ Τζόνσον και κατακτώντας το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Ακόμη φιλοξενούνται δηλώσεις των πρωταγωνιστών τόσο πρόσφατες, όσο και από εκείνη την εποχή. Οι Τζόρνταν, Μάτζικ, Μπερντ, Γιούιν, Ρόμπινσον, Μαλόουν, Μπάρκλεϊ, Στόκτον, Πίπεν, Μάλιν, Ντρέξλερ, Λέιτνερ απέδειξαν με πράξεις ότι υπήρξε μια ομάδα που απλά δεν μπορούσε να χάσει ποτέ και από κανέναν!

Μέσα στα 69 λεπτά του ντοκιμαντέρ, υπάρχει και ένας αγώνας, που έμεινε στην ιστορία ως ο καλύτερος στην ιστορία του μπάσκετ, όταν η ομάδα του του Τζόρνταν με συμπαίκτες τους Μάλιν, Πίπεν, Μπερντ, Μπάρκλεϊ, Γιούιν έπαιξε απέναντι στην ομάδα του Μάτζικ, που είχε συμμάχους τους Στόκτον, Ντρέξλερ, Μαλόουν και Ρόμπινσον, με τον Κρίστιαν Λέιτνερ να κουνάει πετσέτες από τον πάγκο.

Δείτε όλο το ντοκιμαντέρ:

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :