Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟ


Ο μέσος του Ολυμπιακού, Ανδρέας Τάτος, αγωνίστηκε στο All Star Game "Xρήστου Χαριάτη", το οποίο διεξήχθη στη Ζάκυνθο, όπου βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα η ΕΠΣ Ζακύνθου με το μέλος της, Ντίνο Σεμιτέκολο, τίμησε τον χαφ των ερυθρόλευκων, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr".

Οι παίκτες που καλέστηκαν να πάρουν μέρος στο ALL STAR GAME χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η μία ομάδα όπου αγωνίστηκαν οι Καπίνο, Μαυρίας, Τάτος, Καραμαλίκης, Λιβέρης κ.α. ήταν οι ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΥ με προπονητή τον Στράτο Κουρούμαλο και οι άλλη ομάδα οι ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ με προπονητές τους Ενωσιακούς Δημήτρη Τσουκαλά και Παναγιώτη Γουσέτη.

Οι του Ζακυνθιακού επικράτησαν 4-0 με τέρματα των Τάτου (15) με απευθείας εκτέλεση φάουλ, Καραμαλίκη (63΄) με πλασέ από ασίστ του Καρύμπα, Σπύρου Μαρίνου (75΄) με πλασέ από ασίστ του Καραμαλίκη και Καρύμπα (80΄) με εξαιρετικό πλασέ.

Οι της ΕΠΣ Ζακύνθου «σημάδεψαν» το αριστερό δοκάρι του Καπίνο με τον Καλαμαρά (30΄) και του Ζακυνθιακού δύο φορές με τους Μαλαφούρη (42΄) και Λιβέρη (49΄).

Διαιτητικό τρίο οι Κωστάκης, Πέττας και Ξένος.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΥ: Καπίνο, Τσάνης, Μαρίνος Ι., Λιβέρης, Βυθούλκας Δημήτρης, Νικολόπουλος, Μαυρίας, Καραμαλίκης, Μαλαφούρης Δ., Τάτος, Δρόσος.

Ακόμη έπαιξαν οι: Αυγουστίνος, Μποτώνης, Ξένος Χ., Φυτόπουλος, Μαρούδας, Ενγκεμά, Τριανταφυλλίδης Α., Πέττας, Μαρίνος Σπ., Καρύμπας Παναγιώτης, Σταμίρης Ι.


ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Διαμαντής, Αρκαδιανός, Ραυτόπουλος, Καλαμαράς, Τζιαφέρης, Πάστρας, Βυθούλκας Π., Κλάδης Άγγ., Κομιώτης Ι., Πλαρινός Ι., Καψάσκης Αν.

Ακόμη έπαιξαν οι: Κυπριώτης, Μουζάκης Α., Μαρίνος Ν., Μουζάκης Ι., Γιακουμέλος Κ., Ζώντος Ι., Αντωνόπουλος Κ., Κουρούμαλος Α., Προκόπης Αγ., Αντίοχος Κ., Τσουκαλάς Αλ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :