Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗ


Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τους Δημήτρη Σιόβα, Κλοντ Ντιελνά και Κώστα Μανωλά για το κέντρο της άμυνας, ενώ υπάρχουν ήδη στην ομάδα οι Τάσος Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος (επιστρέφει στην αγωνιστική δράση σε 6 μήνες) και υπάρχει η πιθανότητα να αποκτηθεί ένας ακόμη στόπερ εφόσον δεν μείνει ο Όλοφ Μέλμπεργκ.

Στην αριστερή πτέρυγα, μια θέση που θα μπορούσε να παίξει ο Ποτουρίδης, υπάρχει ο Χοσέ Χολέμπας και επιστρέφει από τραυματισμό ο Γιάννης Ζαραδούκας, οπότε φαίνεται δύσκολο ο Ποτουρίδης να βρει χώρο στην ερυθρόλευκη άμυνα και πιθανότατα θα παραχωρηθεί δανεικός.

Ήδη δύο ομάδες της Super League έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Πρόκειται για την Ξάνθη και τον Πανιώνιο, που στο πρόσωπο του Γιάννη Ποτουρίδη βλέπουν μια πολύ καλή λύση για την άμυνα τους.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :