Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΜΟΝΤΕΣΤΟ: ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ


Ο Φρανσουά Μοντέστο πιστεύει πως η Εθνική Ελλάδας μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στους Γερμανούς.

Αναλυτικά τα όσα εξέφρασε με άρθρο του στην πορτογαλική εφημερίδα, "O'Jogo", ο Κορσικανός μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού:

«Θα νικήσει η Ελλάδα. Κανείς στην Ευρώπη δεν ξέρει τι σημαίνει να θίγεις την αξιοπρέπεια του Έλληνα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την ελληνική ψυχή. Δεν παίζουν απλά οι συμπαίκτες μου και συνάδελφοί μας. Για μας τους ξένους στην Ελλάδα είναι σαν να παίζουμε κι εμείς.

Είναι δύσκολο να εξηγήσεις τι σημαίνει Ελλάδα, τι σημαίνει ψυχή, υπερηφάνεια. Εγώ ήξερα τις δυνατότητες της ομάδας πριν ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι μία πραγματική ομάδα, είναι ενωμένοι οι παίκτες, το καταλαβαίνεις σε κάθε αγώνα. Ο ένας παίζει για τον άλλο και όλοι μαζί για την ομάδα, όχι για τους εαυτούς τους. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να παίζεις για την ομάδα, όχι για τον εαυτό σου".

O Μοντέστο αναφέρθηκε και στον Αβραάμ Παπαδόπουλο: "Ξέρω πόσο σημαντικά είναι για έναν ποδοσφαιριστή τέτοια παιχνίδια. Λυπάμαι γι' αυτό που του συνέβη. Είμαι όμως σίγουρος ότι θα γυρίσει γρήγορα και θα τον έχουμε κοντά μας στην οικογένεια του Ολυμπιακού".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :