Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΑΪΜΑΡ...


Ένα δημοσίευμα της «A Bola» έφερε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό το όνομα του Πάμπλο Αϊμάρ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Όπως αποδείχθηκε όμως, μόνο σε επίπεδο φημολογίας, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διέψευσαν ότι υπάρχει η πιθανότητα να κινηθούν για την περίπτωση του Αργεντινού μέσου.

Τα Πορτογαλικά ΜΜΕ έγραψαν ότι ο Ζαρντίμ θέλει και θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Αϊμάρ για τη νέα του ομάδα αλλά η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν άμεση.

Η επίσημη πληροφόρηση που προκύπτει από την ΠΑΕ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sport-fm.gr", αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί σε αυτήν την οικονομική συγκυρία να φτάσει στα… νούμερα που απαιτούνται για να «χτυπήσει» έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο ακόμα με την Μπενφίκα.

Ο 33χρονος μέσος όντως προτάθηκε στους ερυθρόλευκους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εκείνοι από την πλευρά τους μπορούν να μπουν σε συζητήσεις που απαιτούν τεράστια ποσά.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :