Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ Η ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ εξέτασε σε βάθος την υπόθεση και διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει νομικό «πάτημα» για να διεκδικήσει χρήματα από τον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά αν και... "ψάχτηκε" πολύ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το "aek365.com", κατά τη διάρκεια του ΔΣ της ΠΑΕ το νομικό τμήμα της εταιρείας εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχουν πιθανότητες να καταφέρει η ομάδα να διεκδικήσει τα τροφεία, για την μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στον ΟΣΦΠ.

Συγκεκριμένα, η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ Πέννυ Κονιτσιώτη έκανε την εκτίμηση ότι μπορεί η ΑΕΚ να βρει νομικά «πατήματα» ώστε να κινηθεί για την είσπραξη ενός ποσού που θα μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 300.000 ευρώ. Ωστόσο, δυστυχώς για την ΑΕΚ φαίνεται τελικά πώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Έπειτα από το τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ, το νομικό τμήμα της ΑΕΚ εξέτασε όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης και διαπίστωσε ότι έπειτα και από το έγγραφο που έφτασε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ από τον ΟΣΦΠ, δεν υπάρχει κανένα «παραθυράκι» που να επιτρέπει στην ομάδα να διεκδικήσει χρήματα από τον Ολυμπιακό. Κάτι που σημαίνει ότι οριστικοποιείται πως ο Μανωλάς πήρε την μοναδική απόφαση για το μέλλον του που δεν θα προσφέρει ούτε... ευρώ στην ΑΕΚ.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :