Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ...


Ο μάνατζερ του Λουκά Μαυροκεφαλίδη πρότεινε τον Έλληνα σέντερ στον Ολυμπιακό που πλέον εξετάζει ξανά την περίπτωσή του...

Μετά από ένα χρόνο παραμονής στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό, από τον οποίο και αποχώρησε πριν από έναν χρόνο, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ρώσους.

Το καλοκαίρι του 2011, ο 28χρονος Έλληνας σέντερ είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας με τη Σπαρτάκ, που του πρόσφερε 700.000 ευρώ και απέσπασε το "ναι" του παίκτη.

Πάντως, την προσφορά του παίκτη την είχε... ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός, όμως ο Μαυροκεφαλίδης αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στη Ρωσία, αλλά προφανώς, υπάρχει πλέον κοινή επιθυμία από τις δύο πλευρές να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους και γι' αυτό αναζητείται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε κατά μέσο όρο 11,9 πόντους και 3,6 ριμπάουντ σε 14 παιχνίδια στο Eurocup με τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :