Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΖΑΡΝΤΙΜ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ!



Ο Ολυμπιακός από την Δευτέρα, όταν και θα έρθει στην Ελλάδα ο νέος του προπονητής, Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα αφοσιωθεί στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει δώσει εντολή στον Πορτογάλο τεχνικό και την διοίκηση να κοιτάξουν για την απόκτηση ενός έμπειρου σέντερ μπακ, καθώς ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Όλοφ Μέλμπεργκ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του έγινε, καθιστά επιτακτική ανάγκη της ενίσχυση στη νευραλγική αυτή θέση, τη... "δύναμη" του ΘΙρύλου κατά την περσινή περίοδο κ το νταμπλ.

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι περίμεναν πολύ καιρό την απάντηση του Σουηδού, αυτή ακόμα δεν έχει έρθει και οι ίδιοι οφείλουν να κοιτάξουν πως θα θωρακίσουν καλύτερα την ομάδα στην οπισθοφυλακή, εκτός αν αποφασίσει τελικά ο Μέλμπεργκ να απαντήσει άμεσα και να αποδεχτεί την πρόταση του Θρύλου.

Πάντως, η εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να υπάρξει κινητοποίηση για απόκτηση ενός ικανού στόπερ.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :