Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ


Μία πρόταση που θα καλύπτει τις απαιτήσεις του αναμένει ο Σήφης Δασκαλάκης έτσι ώστε ν' αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Οι ΟΦΗ και Βέροια αλλά και ομάδες από την Κύπρο έχουν ήδη... δείξει το ενδιαφέρον τους για τον Ηρακλειώτη πορτιέρο.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ενημερώσει τον Δασκαλάκη ότι είναι εκτός των πλάνων της και πως καλό είναι ν' αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο γκολκίπερ των ερυθρόλευκων είχε εκτός των άλλων και μία συζήτηση με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ που κινήθηκε πάνω στο ίδιο... πνεύμα με αυτήν που έκανε με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του γνωστοποίησε την απόφαση που έχει ληφθεί για το μέλλον του, όμως από την άλλη δεν έχει κανένα παράπονο από τον Δασκαλάκη ενώ σέβεται απόλυτα το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει ακόμα κάποια επίσημη κρούση στα χέρια του ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του έχει ήδη προσεγγιστεί από τον ΟΦΗ, την Βέροια και ομάδες της Κύπρου.

Ο Δασκαλάκης για ν' αφήσει το Λιμάνι θέλει να βρει μία πρόταση που να τον καλύπτει και αγωνιστικά και οικονομικά, αφού θέλει πολύ να συνεχίσει την καριέρα του σε έναν σύλλογο όπου θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και παράλληλα θα του παρέχεται και ένα καλό συμβόλαιο. Όλα αυτά βέβαια θα κριθούν και θα φανούν στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Μέχρι τότε θα παραμένει στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Εξάλλου ο Κρητικός τερματοφύλακας έχει καταβάλλει από την πλευρά του μεγάλες προσπάθειες στην προετοιμασία και παρότι γνώριζε ότι δεν υπολογίζεται έδινε πάντα τον καλύτερό του εαυτό.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :