Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ


Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Αριέλ Ιμπαγάσα με αφορμή τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Ολυμπιακού, που επιλέχθηκε για τις ανάγκες των φιλικών αγώνων, που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι στην Πορτογαλία με Φαρένσε, Μπράγκα και Νιούκαστλ.

Ο Αργεντινός μέσος είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος, λόγω του αποκλεισμού του από την αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής με προορισμό την πατρίδα του προπονητή των ερυθρόλευκων.

Παράλληλα όμως παρουσιάζεται αποφασισμένος να καλύψει το συντομότερο δυνατό το χαμένο έδαφος από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Ιμπαγάσα τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει υπερπροσπάθεια να ξεπεράσει τον τραυματισμό, που «κληρονόμησε» στο Άκενκιρχ, ώστε να δείξει στον νέο του προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ τί μπορεί να προσφέρει και πόσο πολύτιμος μπορεί να αποδειχθεί.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :