Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑ... ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ Ο ΝΤΟΡΣΕΪ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!


Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία κίνηση το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού εάν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα η υπόθεση του Τζόι Ντόρσεϊ.

Ο Αμερικανός σέντερ αποτελεί, ουσιαστικά, τον απόλυτο ρυθμιστή των επόμενων κινήσεων που έχουν απομείνει για τη συμπλήρωση των κενών θέσεων στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Η επόμενη εβδομάδα θεωρείται η πλέον κρίσιμη για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης αναφορικά με την κατάληξη του θέματος, αφού αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει αν υπάρχει χώρος για τον Ντόρσεϊ στο ΝΒΑ.

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, θέλοντας να είναι προετοιμασμένο για κάθε ενδεχόμενο, έχει ήδη τσεκάρει υποψήφιους στόχους για τη θέση του σέντερ, ενώ ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταθεί υπάρχουν και εκείνα των Ντ’ Ορ Φίσερ και Σέντρικ Σίμονς. Βέβαια, οι διοικούντες την ερυθρόλευκη ΚΑΕ δεν έχουν προχωρήσει προς το παρόν στην παραμικρή επαφή, για προφανείς λόγους.

Από εκεί και πέρα, μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα του βασικού σέντερ στο Λιμάνι θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά, από τον Πανιώνιο. Εάν δεν υπάρχει εκ νέου θετική εξέλιξη, η προσοχή θα στραφεί σε περιπτώσεις τύπου Γάιου Σκορδίλη και Ζήση Σαρικόπουλου, ενώ παράλληλα, στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν εάν θα οριστικοποιηθεί το 4+2 και στη συνέχεια θα κινηθούν για έναν αλλοδαπό σμολ φόργουορντ.

Μεταξύ άλλων έχουν προταθεί και εξετάζονται,οι Τέρενς Κίνσεϊ και Ντιόντε Κρίστμας, ενώ από εκεί και πέρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κινηθεί στην εγχώρια αγορά για ακόμα έναν σμολ φόργουορντ (Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Μιχάλης Πελεκάνος, Χάρης Γιαννόπουλος).
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :