Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΒΙΤΟ ΑΛΛΑ... ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!


Ο Χαβιέ Χαβίτο μπορεί να μην χωράει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά σχεδόν όλες οι ομάδες της Superleague ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, μόλις λυθεί το θέμα του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους.

Όμως σε αυτό το σημείο προκύπτει και το κυριότερο πρόβλημα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr". Και για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τους ενδιαφερόμενους. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι οι απολαβές του Ισπανού αριστερού χαφ. Το συμβόλαιό του προβλέπει ετήσια αμοιβή που φτάνει τις 350.000 ευρώ, χρήματα που δεν μπορεί να του προσφέρει καμία ελληνική ομάδα αυτή τη στιγμή.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του Ισπανού ποδοσφαιριστή, αλλά είναι αναγκασμένοι να στραφούν και στο εξωτερικό. Αφού εντός συνόρων δεν πρόκειται να βρουν το οικονομικό ισοζύγιο που αναζητούν. Και ήδη έχουν ζητήσει από τον μάνατζέρ του να του βρει προτάσεις...

Μία λύση για τον Χαβίτο θα ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Ορντουσπόρ, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στους γείτονες!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :