Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΡΑΪΤ : ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 3-1 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε με δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο ο προπονητής της Μίλτον Κέινς Ντονς και παλαίμαχος ποδοσαφιριστής της Αρσεναλ, Ιαν Ράιτ, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους ερυθρόλευκους επισημαίνοντας πως...

«ίσως το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης να αδικεί την ελληνική ομάδα με βάση την απόδοσή της στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης του «Εμιρεϊτς»».

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (3/9) στο «Εμιρεϊτς» ήταν πολύ καλή. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το 1-1 και αυτό άφησε να εννοηθεί στα λεγόμενα του και ο Ιαν Ράιτ.

«Η Αρσεναλ δούλεψε πολύ σκληρά για να κερδίσει τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως είχε σύμμαχο και την τύχη», είπε ακόμα ο Ράιτ, ο οποίος υπογράμμισε πως...

«η ομάδα του Βενγκέρ θα μπορούσε, κάλλιστα, να βρεθεί πίσω στο σκορ με δεδομένες τις ευκαιρίες που έχασε ο Ολυμπιακός».

Ο 48χρονος, πλέον, τεχνικός, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Εσπευσε να σταθεί και στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού και δη στην κίνηση του Κώστα Μήτρογλου.

«Πραγματικά κινήθηκε πολύ καλά ο επιθετικός του Ολυμπιακού, άφησε στήλες άλατος τα σέντερ μπακ και σκόραρε», είπε ο Ράιτ και πρόσθεσε:

«Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε ένα ημίχρονο, όπου θα μπορούσε, κάλλιστα, να κερδίζει».

Οσο για την εικόνα του β' ημίχρονου, ο Ράιτ ήταν ξεκάθαρος...

«Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ήταν και τόσο καλός, όμως είχε μία φάση ειδικά μετά το 2-1, όπου θα μπορούσε εκ νέου να ισοφαρίσει και να φύγει με το βαθμό από το Λονδίνο», είπε και κατέληξε:

«Η Αρσεναλ μπορεί να κέρδισε με 3-1, όμως πραγματικά πιστεύω πως «γλίτωσε» την γκέλα χάρις σε κάποιες μονάδες που διαθέτει και έκαναν εν τέλει τη διαφορά. Αν ο Ολυμπιακός ήταν λίγο πιο τυχερός, ίσως να έφευγε με την ισοπαλία από την έδρα της Αρσεναλ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :