Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΑΘΑΝ... ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι Άγγλοι οπαδοί αλλά και οι ρεπόρτερ την εικόνα, το πάθος και τον παλμό της ερυθρόλευκης κερκίδας!

Οι 2.300 οπαδοί του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στις κερκίδες του "Emirates", τα έδωσαν όλα. Για έναν ακόμα ευρωπαϊκό αγώνα ο 12ος παίκτης του Θρύλου πήρε το Όσκαρ... σπίτι του! Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ο φανταστικός ερυθρόλευκος κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδά και να φωνάζει συνθήματα αλλά και να χειροκροτά τις προσπάθειες των παικτών του Ζαρντίμ.

Αποθέωσε τον Κάρολ, τον Ιμπαγάσα, τον Μήτρογλου και τον Αμπντούν. Έκανε τους Άγγλους να... τρελαθούν από το πως φώναζε και ενίσχυε τον Ολυμπιακό. Και στο τέλος χειροκρότησε με πάθος την αγαπημένη του ομάδα με τους ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν προς το μέρος του για να ανταποδώσουν το χειροκρότημα.

Για άλλη μία εκτός έδρας αναμέτρηση οι ένθερμοι υποστηρικτές των νταμπλούχων Ελλάδας έδειξαν και απέδειξαν την δύναμή τους. Επεδίωξαν με τα τραγούδια και τα συνθήματά τους να δώσουν μία όσο το δυνατόν πιο μεγάλη ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Θρύλου τους.

Το... ρεπερτόριο στα συνθήματα περιλάμβανε κυρίως την Άρσεναλ και τον Παναθηναϊκό. Τα περισσότερα βέβαια πήγαιναν για τους "κανονιέρηδες" ο κόσμος των οποίων προσπαθούσε όποτε ήταν εφικτό να απαντήσει...

Δείτε τα βίντεο από την κάμερα του "gazzetta.gr":




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :