Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΑΡΜΑΝΙ

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα (04/11, 17.00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, τον ΚΑΟΔ, με το μυαλό να βρίσκεται στον αγώνα της Ευρωλίγκας με την Αρμάνι, στο Μιλάνο.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ τους Δραμινούς, με την αποστολή τους να θεωρείται μεν βατή, αλλά να χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή, ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα σε μια καλή και δυνατή... προπόνηση. Φυσικά εάν οι πρωταθλητές παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν προβλήματα, οπότε είναι λογικό η προσοχή του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συνεργατών του να είναι ήδη στραμμένη στην αναμέτρηση της Πέμπτης (08/11) στην Ιταλία.

Ο προβληματισμός στις τάξεις των ερυθρόλευκων δεν λείπει μετά τη νέα κακή εμφάνιση την Παρασκευή (02/11), στο ΣΕΦ κόντρα στην κροατική Τσεντεβίτα. Το θετικό αποτέλεσμα ήταν το μόνο καλό και αυτό που κράτησε ο 47χρονος τεχνικός και οι παίκτες του, που γνωρίζουν πως τους περιμένει πολλή δουλειά προκειμένου να βρεθούν στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση στους αγώνες «τελικούς» που ακολουθούν με την Αρμάνι και την Κάχα Λαμποράλ, στη Βιτόρια.

Το σημερινό (04/11) παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ θα είναι μια γερή προπόνηση, αλλά και ευκαιρία για αγωνιστική βελτίωση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα επιδιώξει παράλληλα να δουλέψει σε αρκετούς τομείς με τους παίκτες του, όπως στις εναλλαγές που γίνονται στα μαρκαρίσματα, να δοκιμάσει ενδεχομένως κάποια πράγματα ενόψει Μιλάνο και φυσικά να δουλέψει το ροτέισον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που αγωνίστηκαν λίγο δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τους Κροάτες.

Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό, είναι ότι έχει υγιείς όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ την Κυριακή το απόγευμα θα αφιχθεί στην Ελλάδα και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τζος Πάουελ, ο οποίος σταδιακά θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας ώστε να βοηθήσει άμεσα.

Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί οι δύο αντίπαλοι στην ιστορία του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ, με τους ερυθρόλευκους να μετρούν ισάριθμες νίκες, σε ΣΕΦ (120-73, 83-61) και «Δημήτρης Κραχτίδης» (87-92, 55-73).

Στόχος του Ολυμπιακού είναι ακόμα μία εντυπωσιακή επικράτηση, που θα του δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια που τον περιμένει.


* Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας ΔΕΝ θα έχει τηλεοπτική μετάδοση και θα υπάρξει (17:00) Live ενημέρωση από το blog μας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :