Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Official Olympiacos BC Store

Μετά και την μεγάλη ανταπόκριση των οπαδών του Ολυμπιακού, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ και το Official Olympiacos BC Store συνεχίζει τις μεγάλες προσφορές προϊόντων προς όλους τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας ενάντια στον ΚΑΟΔ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσφορές και τον διαγωνισμό "Τυχερή Απόδειξη" της μπουτίκ στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων:

"Συνεχίζονται οι Μεγάλες Προσφορές Προϊόντων και ο Διαγωνισμός "Τυχερή Απόδειξη" της Μπουτίκ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos BC Store θέλοντας να προσφέρουν την δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να προμηθεύονται σε ακόμα πιο προσιτές τιμές τα επίσημα και ολοκαίνουργια προϊόντα του Ολυμπιακού, ανακοινώνουν την καθιέρωση ειδικών προσφορών σε συγκεκριμένα προϊόντα για κάθε αγώνα της ομάδας μας.

Έτσι και στον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΚΑΟΔ και αποκλειστικά για αγορές από τις Official OLBC Boutique του ΣΕΦ (Θύρα 7 και VIP) όσοι Μικροί ή και Μεγάλοι φίλαθλοι μας επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται σε τιμή γνωριμίας όλα τα Νέα λούτρινα Κουκλάκια του Θρυλέων με προνομιακή έκπτωση 30% επί της αρχικής τους τιμής. Συγκεκριμένα οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να βρουν 3 μεγέθη λούτρινων αντιγράφων του Θρυλέων σε τιμές 14, 17,5 και 21 € αντίστοιχα.

Στην Μπουτίκ της Θύρας 7 του ΣΕΦ και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να βρεθούν και να φωτογραφηθούν με τον "πραγματικού μεγέθους" Θρυλέωντα.

Παράλληλα συνεχίζεται και ο πρωτότυπος Διαγωνισμός "Τυχερή Απόδειξη" στον οποίο συμμετέχουν αυτόματα όλοι οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν το Official OLBC Store και Official Boutiques ΣΕΦ για τις αγορές επίσημων προϊόντων του Ολυμπιακού.

Έτσι όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν επίσημα προϊόντα από το Official OLBC Store και Official OLBC boutiques του ΣΕΦ την ημέρα του αγώνα της ομάδας μας θα συμμετάσχουν αυτόματα στην κλήρωση της απόδειξης τους με έπαθλο μία Δωροεπιταγή 50€ για αγορές στο Official Store (έναντι Γηπ. Καραϊσκάκη). Ο τυχερός φίλος της ομάδας μας θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου και θα μπορεί να παραλάβει την Δωροεπιταγή του από την Official OLBC Boutique στην Θύρα 7 του ΣΕΦ.”

Ενισχύστε την ομάδα μας με αγορές επίσημων προϊόντων και κερδίστε διπλά!".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :