Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΣΠΑΝΟΥ

Στο πένθος βυθίστηκε η «οικογένεια» του μπασκετικού Ολυμπιακού στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Τόλη Σπανού στην ηλικία των 66 ετών.

Το τελευταίο διάστημα, ο εκλιπών έδινε… μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο, δεν κατάφερε να βγει νικητής... Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το πρωί της Τετάρτης στις 11:00 στο Κοιμητήριο της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

Ο Τόλης Σπανός ξεκίνησε την καριέρα του στην ΧΑΝ Νίκαιας και το 1968 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος στην μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του ’70 μαζί με τους Κατσαφάδο, Γιατζόγλου, Καστρινάκη, Ευστρατίου, Διάκουλα, Μελίνι και άλλων Ελλήνων διεθνών.

Ο Τόλης Σπανός ήταν μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του δίπλα στον Ολυμπιακό παρακολουθώντας όλα τα αθλήματα, ενώ ο αδερφός του Τζίμης διετέλεσε για αρκετά χρόνια παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομάδας των ερυθρόλευκων.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :