Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ : ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα πορεία των Εφήβων του Ολυμπιακού εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κοκολάκης, με τον Έλληνα τεχνικό να υποστηρίζει ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

Ο τεχνικός της ομάδας Κ17 υποστήριξε, ότι οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να πετύχουν ακόμη περισσότερα πράγματα στο μέλλον:

«Θέλαμε να κλείσουμε με επιτυχία τις υποχρεώσεις μας για το 2012. Ξεκινήσαμε μία σεζόν με σκοπό να φτιάξουμε μία ομάδα για το μέλλον και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο αν και εγώ περιμένω ακόμη περισσότερα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κοκολάκη, για να προσθέσει αναφερόμενος στην νικηφόρα αναμέτρηση με την ΑΕΚ:


«Όσον αφορά τον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν σίγουρα δύσκολο. Παίζαμε με μία ομάδα που είναι αν δεν κάνω λάθος είναι τα παιδιά όλα μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια με τον ίδιο προπονητή και είναι γεννημένοι το 1996 και για αυτό είναι δύσκολη ομάδα. Παρόλα αυτά ανταπεξήλθαμε στις υποχρεώσεις του αγώνα, αν και δεν πιάσαμε την απόδοση που θα μπορούσαμε να είχαμε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο γιατί και ο αντίπαλος μας πίεσε και έτρεξε».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :