Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ

Ιδιαίτερα σκληρή είναι η κριτική που ασκούν ισπανικά ΜΜΕ στη Λεβάντε, με αφορμή την εν γένει παρουσία και τελικά την ήττα που γνώρισε η προσεχής ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Μπέτις, από την οποία ηττήθηκε με 2-0 και συνοδεύτηκε με απογοητευτική εμφάνιση.

Ο Τύπος της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου υποστηρίζει ότι το συγκρότημα του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ φανέρωσε "κτυπητές" αδυναμίες, τις οποίες οφείλει να βελτιώσει το συντομότερο δυνατόν.

Ενδεικτικό είναι το άρθρο στην ιστοσελίδας « levante-emv.com», όπου υπογραμμίζεται ότι η ομάδα θα πρέπει να... ξυπνήσει, καθώς ακολουθεί ο Ολυμπιακός.

«Μια άνευρη Λεβάντε», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, το οποίο στην συνέχεια αναφέρεται στις αδυναμίες του συλλόγου:

«Οι 30 πόντοι που μάζεψε η Λεβάντε στον πρώτο γύρο, δεν αφήνουν χώρο για αμφιβολίες. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα στα μετόπισθεν, αλλά ας μην κρυβόμαστε, η πικρή γεύση της ήττας από την Μπέτις φανέρωσε πολλές αδυναμίες. Δεν μπόρεσε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση, καθώς δεν είχε ούτε την ελάχιστη δόση νεύρου που απαιτείται και την κάνει επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο. Η Μπέτις υπερκέρασε το εμπόδιο της άμυνας με αρμονικό τρόπο», τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο, για να προσθέσει:

«Ο... αποκλεισμός του Ολυμπιακού απέχει ακόμα και η Λεβάντε έχει ανάγκη να αντιδράσει».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :