Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

depechedekabylie.com : ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ...

Ο Τζαμέλ Αμπντούν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν και οι συμπατριώτες του... αναρωτιούνται γιατί ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα…

Η απόφαση του Αμπντούν να αυτοαποκλειστεί από την αποστολή της Αλγερίας για το Κόπα Άφρικα, πάρθηκε με γνώμονα την αρχική εκτίμηση για το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του, το οποίο δεν θα του επέτρεπε να πάρει μέρος στην προετοιμασία.

Πλέον όμως ο Αλγερινός επέστρεψε στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και στην πατρίδα του τα ΜΜΕ αναρωτιούνται για το τι θα συμβεί τώρα που είναι ουσιαστικά έτοιμος να προσφέρει.

«Ο Αμπντούν επέστρεψε στον Ολυμπιακό νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν», είναι ο τίτλος του θέματος και το κείμενο αναφέρει: «Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Τζαμέλ Αμπντούν ανέτρεψε τα προγνωστικά και επέστρεψε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αφού πρώτα είχε ανακοινώσει πως δεν θα μετείχε στο Κόπα Άφρικα λόγω τραυματισμού. Θα έμενε εκτός για πέντε εβδομάδες. Εξέπληξε πολλούς, πάντως, καθώς αγωνίστηκε για 80 λεπτά, αναρρώνοντας πλήρως από τον τραυματισμό του, κάτι που σημαίνει πως είναι έτοιμος για το Κόπα Άφρικα, το οποίο ξεκινά στις 19 Ιανουαρίου», τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας depechedekabylie.com.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :