Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΑΠΟ... ΑΕΡΟΣ! ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4 *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 0-4 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και υπό προϋποθέσεις μπορεί από αύριο να κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα που θα είναι το 10ο της Ιστορίας του!

Έτοιμος να ράψει το τέταρτο αστέρι στη φανέλα του είναι ο Θρύλος, μετά το «διπλό» στην Κρήτη.

Με πρωταγωνιστή τον Τζιμπούρ (7’, 78’) που πέτυχε δύο γκολ και έφτασε αισίως τα 20 στο πρωτάθλημα, το παρθενικό του Βλαχοδήμου (69’) κι άλλο ένα από τον Παπάζογλου (86’), οι ερυθρόλευκοι πέρασαν… αέρα από το «Γεντί Κουλέ».

Μαθηματικά πρωταθλητές από αύριο οι ερυθρόλευκοι, σε περίπτωση που ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ χάσουν βαθμούς στα δικά τους παιχνίδια. Διαφορετικά έχει... φιέστα στα γενέθλια του συλλόγου κόντρα στην ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Επτά λεπτά άργησε να γίνει η σέντρα στο παιχνίδι, για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και άλλα τόσα χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να βρει δίχτυα μετά το πρώτο σφύριγμα, από τον συνήθη ύποπτο, Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο Αγριμάκης είπε «όχι» στο σουτ του Αλγερινού, ωστόσο η κατοχή παρέμεινε σε ερυθρόλευκα πόδια και αξιοποιώντας την ασίστ του Αμπντούν, ο «τρομοκράτης» πέτυχε με κεφαλιά το 0-1 και παράλληλα το 19ο τέρμα του στην Σούπερ Λίγκα.

Οι παίκτες του Μίτσελ μπήκαν δυνατά στο πρώτο εικοσάλεπτο, με επιθετικές διαθέσεις και έξι τελικές προσπάθειες. Από αυτό το χρονικό σημείο κι μετά ο ΟΦΗ άρχισε να ισορροπεί, με τους Λαμπρόπουλο και Περογαμβράκη να απειλούν την εστία του Μέγιερι.

Οι Κρητικοί το "πάλεψαν" παρά τα προβλήματα (δύο αναγκαστικές αλλαγές). Είχαν μεν διάθεση, αλλά όχι ποιότητα και τρόπο να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επίτευξη της ισοφάρισης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατάφερε στο... ρελαντί να πετύχει τρία γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Το δεύτερο γκολ ήταν καρμπόν του πρώτου, με διαφορετικούς ομως πρωταγωνιστές. Ο Χολέμπας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Βλαχοδήμος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Τη σκυτάλη (ξανα)πήρε ο Τζιμπούρ, που μετά από φάση διαρκείας είχε την τελευταία επαφή με την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα του Αγριμάκη. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Παπάζογλου και αυτός με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Ιμπαγάσα και την πρώτη κεφαλιά του Σιόβα.

Μια νίκη δώρο και στον Αβραάμ Παπαδόπουλο που επανεμφανίστηκε μετά από 309 μέρες βασικός σε αγώνα του Ολυμπιακού και έδειξε ότι σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του.


ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σαρ, Μπούρμπος, Βερόν, Μακρής (58’ Μπανούσης), Λαμπρόπουλος, Ζαχαράκης (46’ Βιτώρος), Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης.

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Κανούλας, Κυζιρίδης, Κουρδάκης, Νύκταρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (79’ Σιόβας), Χολέμπας, Φέισα, Μασάντο (67’ Μανιάτης), Γκρέκο, Αμπντούν, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ.

Στον πάγκο: Κάρολ, Κοντρέρας, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.


Δείτε τα γκολ του αγώνα ΟΦΗ - Ολυμπιακός, ΕΔΩ
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :