Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΚΟΡΩΝΙΟΣ : ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η Καβάλα υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ, και το άγχος απουσιάζει πλήρως από τις τάξεις της.

Οι «Αργοναύτες» φιλοξενούν αύριο (03/03, 12.30) στο ΔΑΚ Καλαμίτσας τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρά μόνο να αντλήσουν έξτρα κίνητρο για να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί.

Άλλωστε η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη...

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Κορωνιός: «Είναι ένα παιχνίδι σίγουρα χωρίς άγχος. Ο στόχος μας είναι κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά, με σκοπό να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε, το σεβόμαστε, όμως παράλληλα τέτοια παιχνίδια αποτελούν κίνητρο και για όλους να παίξουν καλύτερα. Εμείς έχουμε και πάλι προβλήματα τραυματισμών κι ελπίζουμε τα νέα παιδιά που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής να υπερβάλλουν εαυτόν».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :