Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Διαδοχικούς και μάλιστα εκτός έδρας αγώνες δίνουν οι ερυθρόλευκοι, γεγονός που δεν δείχνει να προβληματίζει το Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με το «διπλό» από την Κωνσταντινούπολη, επί της Μπεσίκτας, και τώρα καλείται να περάσει από το ΔΑΚ Καλαμίτσας, αντιμετωπίζοντας την Καβάλα (03/03, 12.30), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ. Όπως εξήγησε ο Λιθουανός γκαρντ ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν συνηθίσει να ζουν με την κούραση και τα διαδοχικά ταξίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα: «Για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν έχουμε μπροστά μας μια γνωστή κατάσταση, όπως αυτή που βιώνουμε τώρα. Παίξαμε μεσοβδόμαδα εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα και τώρα έχουμε ακόμη ένα ταξίδι για άλλο ένα ματς μακριά από την γήπεδό μας. Πλέον έχουμε συνηθίσει και έχουμε μάθει να ζούμε με την κούραση και τα συνεχόμενα ταξίδια. Είμαστε επαγγελματίες και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».

Για την Καβάλα και τον τρόπο αντιμετώπισής της: «Το ματς με την Καβάλα χρειάζεται ιδιαίτερη συγκέντρωση, καθώς πρόκειται για αξιόμαχη ομάδα στην έδρα της, αλλά και επειδή παίζουμε στις 12.30. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να πάρουμε τη νίκη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :