Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 3-1 ΜΕ... ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Η χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές, αλλά προπαντός η κακή εμφάνιση θορύβησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι αντιλήφθηκαν όλοι πως η πρόκριση στο Λονδίνο δεν έχει εξασφαλιστεί από την περασμένη εβδομάδα και ότι η Αναντολού Εφές θα παλέψει για να είναι εκείνη στο Final Four.

Για να μην δώσουν, λοιπόν, παραπάνω θάρρος στους δευτεραθλητές Τουρκίας, οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν αποφασισμένοι να τελειώνουν τη... δουλειά την Παρασκευή. Να κάνουν το 3-1 και να μη χρειαστεί να αγχωθούν σε πέμπτο ματς στο ΣΕΦ.

Σύμμαχός τους είναι η παράδοση. Ουδέποτε σειρά που έχει αρχίσει με 2-0 δεν έχει οδηγηθεί σε πέμπτο ματς. Στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια εφαρμογής του συστήματος πρόκρισης στις τρεις νίκες, έξι ομάδες είχαν φτάσει στο 2-0 αξιοποιώντας το πλεονέκτημα έδρας. Στις τέσσερις περιπτώσεις πέρασαν με 3-1 και στις δύο «σκούπισαν» με 3-0.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, και τις δύο φορές που έχει προηγηθεί με 2-0, το 2009 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και το 2010 απέναντι στην Πρόκομ, έχασε το τρίτο ματς και «καθάρισε» στο τέταρτο. Ώρα να τριτώσει το καλό…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :