Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΒΟΝΟΡΤΑΣ : ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ

Ο Γιάννης Βονόρτας μίλησε με θετική διάθεση στους παίκτες του στην προπόνηση της Τετάρτης σε μια ομιλία που ξεχώρισε από τις προηγούμενές του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

«Αποδείξατε ότι είσαστε πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Λίγο έλειψε να τους κάνουμε την κηδεία», είπε χαρακτηριστικά ο Βονόρτας, προκαλώντας αίσθηση στους παίκτες του.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όσα είδα. Και τακτικά και συγκεκριμένα για τους ρόλους σας ο καθένας, κάνατε ό,τι είχαμε πει να κάνουμε. Παίξατε με μυαλό και καρδιά», ανέφερε ο Βονόρτας σχετικά με τον αγώνα του "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μίλησε, όμως, και για τη συνέχεια. «Γράφτηκαν πολλά διθυραμβικά σχόλια μετά το ματς. Εγώ δεν θέλω να πάρουν αέρα τα μυαλά μας. Θέλω να κάνουμε το καλύτερο τέλος και να αφήσουμε μια καλή εικόνα στον κόσμο μας στο τέλος του πρωταθλήματος. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ πιστεύω πολύ σε σας και στις δυνατότητές σας. Το θέμα είναι να το πιστέψετε και εσείς γιατί φαίνεται ότι αρκετοί δεν το πιστεύετε. Και αυτό σας το λέω κυρίως για τη συνέχεια της καριέρας σας», κατέληξε ο Βονόρτας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :