Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΕΙΔΕ.... ΣΙΟΒΑ Η ΚΙΕΒΟ

Τον Δημήτρη Σιόβα ήρθε να παρακολουθήσει από κοντά άνθρωπος της Κιέβο Βερόνα στο χθεσινό αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό.

Η φετινή σεζόν οδεύει στο φινάλε της και όλες οι ομάδες, όπως και ο Ολυμπιακός, καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι ερυθρόλευκοι είναι γνωστό πως θέλουν έναν επιθετικό, έναν ποδοσφαιριστή αλά… Ιμπαγάσα και ενδεχομένως να κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Ωστόσο, χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε άνθρωπος της Κιέβο Βερόνα που παρακολούθησε τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Δεν αποκαλύφτηκε για ποιον λόγο βρέθηκε ο σκάουτερ της ιταλικής ομάδας στην Αθήνα, όμως η εφημερίδα «Πρωταθλητής» αναφέρει πως ήθελε να «τσεκάρει» από κοντά τον Δημήτρη Σιόβα.

Ο 24χρονος στόπερ, όμως, και η υπόλοιπη ερυθρόλευκη άμυνα δεν ήταν στα καλύτερά της και πιθανότατα ο άνθρωπος της Κιέβο να μην σχημάτισε θετική άποψη για τον παίκτη.

Άλλωστε, ο Τζανής έκανε… ότι ήθελε τον διεθνή άσο στο πρώτο γκολ της ομάδας της Κομοτηνής. Φυσικά δεν ήταν μόνο ο Σιόβας κακός, αλλά γενικότερα η άμυνα των ερυθρόλευκων, κάτι που προκάλεσε τα παράπονα του Μίτσελ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :