Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«ΤΣΕΚΑΡΕ» ΜΑΝΩΛΑ Η ΜΟΝΑΚΟ

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Κώστα Μανωλά στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό άνθρωπος της Μονακό και για αυτό τον λόγο θα τον "τσεκάρει" ξανά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Ο Μανωλάς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μονακό και για αυτό το λόγο ήρθε στο «Γ. Καραϊσκάκης» άνθρωπος της γαλλικής ομάδας, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον 21χρονο στόπερ κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό.

Ωστόσο, ο νεαρός αμυντικός – όπως και η υπόλοιπη άμυνα – των ερυθρόλευκων δεν ήταν τόσο καλή και η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο σκάουτερ των Γάλλων δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτό που είδε, αλλά δεν… έσβησε το ενδιαφέρον της Μονακό και για αυτό θέλει να τον δει ξανά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιωνίο.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο Μανωλάς άκουσε πολλά παράπονα στη διάρκεια του αγώνα από τον Ρόι Κάρολ και τον Μίτσελ, ο οποίος του έκανε έντονες παρατηρήσεις και στο ημίχρονο.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :