Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

Η Βουλιαγμένη, ως κάτοχος του τροπαίου, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στη Λαμία και με 13-6 επί του Αργοστολίου πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου πόλο Aνδρών.

Αν και δυσκολεύτηκε για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η Βουλιαγμένη επικράτησε του Αργοστολίου στη Λαμία, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό και έτσι οι «μπέμπηδες» θα έχουν τη δυνατότητα να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το Σάββατο με αντίπαλο τον νικητή της αναμέτρησης Νηρέας Λαμίας-Ολυμπιακός.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς ζόρισε τον ΝΟΒ μέχρι τα μέσα περίπου του τρίτου οκτάλεπτου, οπότε και το σκορ ήταν ισόπαλο 6-6. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Τεό Λοράντου, έπαιξαν καλύτερη άμυνα και με γκολ των Κομάντινα (2) και Γούνα κατάφεραν να ξεφύγουν στο τέλος της περιόδου με 9-6. Το τελευταίο οκτάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τη Βουλιαγμένη να ξεφεύγει με 13-6

Κορυφαίοι για τους νικητές ο Αλέξανδρος Γούνας και Δημήτρης Τίγκας που πέτυχαν από 4 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 5-3, 4-0

Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Μυλωνάκης 2, Τίγκας 4, Γούνας 4, Κομάντινα 2, Μαυρωτάς 1

Αργοστόλι (Θόδωρος Ανδρεάκος): Ε. Δουδέσης 2, Σαλάχας 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Μπουρνάζος 1


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :