Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΓΙΑ... ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Το σέρβικο "Sportal" αφιέρωσε αρκετό χώρο για την αποχώρηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς από την ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά από τρία χρόνια παραμονής στην ομάδα.

Πιο αναλυτικά στο συγκεκριμένο ΜΜΕ τονίστηκε πως «ο Ολυμπιακός και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν συνεχίζουν την συνεργασία τους λόγω της αποτυχίας μεταγραφών όπως των Πέταρ Γκρμπιτς και Αλεξάνταρ Καταϊ. Μετά από τρία χρόνια πετυχημένης παρουσίας ως αθλητικός διευθυντής στον Ολυμπιακό ο Κοβάσεβιτς ολοκλήρωσε τον κύκλο τους με τους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες υπήρξε μία διάσταση απόψεων μεταξύ της διοίκησης του ελληνικού συλλόγου και του Σέρβου. Το βράδυ της Πέμπτης οι δύο πλευρές με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό το... διαζύγιό τους. Ο Κοβάσεβιτς παρά τις διακρίσεις της ομάδας σε εγχώριο επίπεδο δεν μπόρεσε να κρατήσει την θέση του.

Και αυτό διότι οι παίκτες που πήγε στον Ολυμπιακό όπως οι Πέταρ Γκρμπιτς, Αλεξάνταρ Καταϊ αλλά και Λιούμπομιρ Φέϊσα δεν αποδείχθηκαν όσο επαρκείς έπρεπε. Ήταν μεταγραφές που δεν πέτυχαν. Γενικά ορισμένοι παίκτες που έφερε δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες που υπήρχαν, με εξαίρεση τον Πάντελιτς που τα τελευταία χρόνια βοήθησε σημαντικά τον Ολυμπιακό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :