Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ Ο ΓΚΡΜΠΙΤΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Οι Σέρβοι συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Πέταρ Γκρμπιτς μεταδίδοντας πως είναι αρκετά κοντά στο να κλείσει στον Ερυθρό Αστέρα.

Αν και η τελική του επαφή με την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει γίνει ακόμα (πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων επτά με οκτώ ημερών, όπου και θα ξεκαθαρίσουν όλα) ο Πέταρ Γκρμπιτς εμφανίζεται από τους Σέρβους να έχει κάνει προχωρημένες συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα, την μία εκ των δύο ομάδων από το πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας που επιζητούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Παρόλο που ο ίδιος ο Μαυροβούνιος παίκτης προτιμά Ολυμπιακό τα σερβικά ΜΜΕ υπογραμμίζουν πως είναι θέμα χρόνου να τα βρει σε όλα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Εκείνο που απομένει είναι να δώσει το οριστικό "ΟΚ" ο Ολυπιακός για μία τέτοια μεταπήδηση είτε με μορφή δανεισμού είτε με αγορά. Πάντως οι Σέρβοι εκτός των άλλων υποστηρίζουν πως οι δεδομένα καλές σχέσεις των δύο ομάδων θα διαδραματίσουν κομβικό ρόλο στην τελική έκβαση της μεταγραφικής αυτής υπόθεσης και εάν χρειαστεί να γίνει το deal ο Ερυθρός Αστέρας θα μπορεί να πληρώνει ακόμα και με δόσεις. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Μαυροβούνιος διεθνής παίκτης των ερυθρόλευκων θα φορέσει άμεσα την φανέλα μία εκ των μεγαλύτερων συλλόγων της Σερβίας.

Φέτος, ο Πέταρ Γκρμπιτς ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ΟΦΚ Βελιγραδίου, η οποία τερμάτισε στην πέμπτη θέση του σερβικού πρωταθλήματος, με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται συνολικά σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, να σημειώνει 9 τέρματα και να δίνει 5 ασίστ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :