Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

«ΚΡΑΞΙΜΟ» ΤΣΑΤΣΕΝΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΜΕ... ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε στον ρωσικό Τύπο ο Βλαντιμίρ Τσατσένκο για τους Ζόραν Έρτσεγκ και Βλάντιμιρ Μίτσοβ, ενώ ειδική –αρνητική- αναφορά έκανε και για τον Μίλος Τεόντοσιτς.

«Λίγους» χαρακτήρισε ο Βλαντιμίρ Τσατσένκο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τους Ζόραν Έρτσεγκ και Βλάντιμιρ Μίτσοβ. Ωστόσο, η σκληρή κριτική του παλαίμαχου Ρώσου δεν σταμάτησε στους δύο Σέρβους, καθώς συμπεριέλαβε και τον συμπατριώτη τους, Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος –όπως είπε- μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να καταστρέψει ένα παιχνίδι, φέρνοντας ως παράδειγμα τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό...

«Πραγματικά δεν μου αρέσουν καθόλου οι Σέρβοι, Έρτσεγκ και Μίτσοβ. Θα μπορούσαν να πάρουν καλύτερους παίκτες Ρώσους ή ξένους. Πιστεύω πως αυτοί οι παίκτες δεν είναι επιπέδου ΤΣΣΚΑ. Ο Κρστιτς και ο Τεόντοσιτς είναι σταρ και μπορούν να σταθούν στην ΤΣΣΚΑ», δήλωσε αρχικά ο Βλαντιμίρ Τσατσένκο στην ιστοσελίδα «rsport.ru», που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", και πρόσθεσε για μία ενδεχόμενη παραχώρηση του πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού:

«Σίγουρα δεν θα χειροτερέψει αρκετά η ΤΣΣΚΑ εάν παραχωρηθεί ο Τεόντοσιτς, καθώς είναι ένας ευερέθιστος παίκτης που είναι ικανός να σου πάρει ένα παιχνίδι, αλλά και να καταστρέψει τα πάντα, όπως έκανε με τον Ολυμπιακό. Και αν αποκτηθεί ένας παίκτης τύπου “Χόλντεν”, τότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα στην ομάδα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :