Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΒΙΕΪΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ

Επαναφέρουν στο προσκήνιο του Ολυμπιακού τον Ούγκο Βιέιρα οι Πορτογάλοι, υποστηρίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι αποτελούν έναν από τους πιθανούς προορισμούς του παίκτη.

Για μία ακόμα φορά τα ΜΜΕ της ιβηρικής χερσονήσου κάνουν αναφορά στο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Σειρά αυτή τη φορά είχε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Antena», όπου αναφέρθηκε ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του μεσοεπιθετικού της Μπενφίκα και ένας από τους... «μνηστήρες» είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Ούγκο Βιέιρα άλλωστε θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στους «Αετούς» της Λισσαβόνας, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ζέσους κι έτσι είτε θα πουληθεί, είτε θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Παράλληλα πιθανός προορισμός του 25χρονου παίκτη, είναι και η Σπόρτινγκ του Λεονάρντο Ζαρντίμ...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :