Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Με έκπτωση 5% θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Όπως ανακοίνωσαν μέσω του επίσημου λογαριασμού τους σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης οι διοικούντες τους πρωταθλητές Ευρώπης οι οπαδοί του Θρύλου που θα εγγραφούν στην ειδική φόρμα, που διατίθενται μέσω διαδικτύου, θα μπορούν στη συνέχεια να κλείσουν τη θέση τους στο ΣΕΦ απολαμβάνοντας έκπτωση 5%.

Η ανακοίνωση, μέσω Facebook:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας προσφέρει 5% έκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας των πρωταθλητών Ευρώπης για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014! Ισχύει για τόσο για νέες αγορές όσο και για ανανεώσεις. Εγγράψου στο πλαίσιο δεξιά και κέρδισε 5% έκπτωση στην αγορά του εισιτηρίου διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Μόλις εγγραφείς στην προσφορά ένα κουπόνι θα σου αποσταλεί στο προσωπικό σου e-mail. Το κουπόνι μπορείς να το εξαργυρώσεις ηλεκτρονικά εισάγοντας τον δεκαψήφιο αλφαριθμητικό κωδικό στο σχετικό πλαίσιο «Εκπτωτικό κουπόνι». Η ομάδα σε χρειάζεται στο πλευρό της για το ανεπανάληπτο «three peat»!

Γιατί δεν μοιράζεσαι την προσφορά με τους φίλους σου; Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή σου θα σου εμφανιστούν τα εικονίδια των γνωστότερων Social Media για να προσκαλέσεις τους φίλους σου σε αυτή την προσφορά. Έχεις τη δυνατότητα να τη μοιραστείς και μέσω e-mail. Στην περίπτωση που τη μοιραστείς και δύο (2) από τους φίλους σου που έχεις προσκαλέσει, εξαργυρώσουν το κουπόνι τους, τότε το όφελος για εσένα μεγαλώνει! Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην ακόλουθη διεύθυνση: https://olympiakosbc_tickethour.buddy-buy.it/promo001».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :