Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΜΑΣΑΝΤΟ : ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Χ2

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδας για την «φιλική» εκτός έδρας νίκη επί της Αυστρίας με 2-0, έσπευσε να δώσει ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Κώστα Μήτρογλου, με σχετικό του μήνυμα στο facebook.

Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκς στο φιλικό της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Ολλανδία έχοντας πολύ καλή απόδοση, με μήνυμα που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, κράτησε το ...καλύτερο για το τέλος, αφού έκανε ειδικό σχόλιο για τον συμπαίκτη του στο Θρύλο και μεγάλο πρωταγωνιστή της φιλικής αναμέτρησης της Ελλάδας, Κώστα Μήτρογλου, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας!

«Ήταν ωραίο που επέστρεψα στην Εθνική ομάδα και βοήθησα σε ένα σημαντικό τεστ. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα για ακόμα μία νίκη. Μήτρογλου x 2» ήταν το μήνυμα του Πάουλο Μασάντο.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :