Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

hln.be : ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ NextGen Series!

Στα προημιτελικά του NextGen Series έφτασε την περσινή σεζόν η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, στην πρώτη της μόλις συμμετοχή στον θεσμό.

Αναμφισβήτητα μια τεράστια επιτυχία των πιτσιρικάδων του Θρύλου, οι οποίοι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και δίκαια έφτασαν τόσο ψηλά, ενώ αν είχαν λίγη παραπάνω τύχη, θα μπορούσαν να είχαν προκριθεί στην τελική φάση.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα "hln.be", η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στη διακοπή του θεσμού για έναν χρόνο. Αφορμή έχουν σταθεί τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που έχουν εμφανιστεί και εμποδίζουν φυσικά τους υπεύθυνους να κάνουν τις όποιες κινήσεις για τη διεξαγωγή του.

Πλέον, εφόσον φυσικά ισχύει το δημοσίευμα, οι Νέοι του Ολυμπιακού θα επικεντρωθούν στις άλλες διοργανώσεις, ελπίζοντας πως του χρόνου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ξανά στο NextGen Series, το οποίο μετά από δύο σεζόν, διακόπτεται για έναν χρόνο...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :