Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΟΝΓΚ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Την ώρα που οι Γάλλοι κάνουν λόγο για αρνητική απάντηση της Βαλενσιέν στον Ολυμπιακό για τον Μπονγκ, οι ερυθρόλευκοι εμφανίζονται να βρίσκονται κοντά στην απόκτησή του.

Μπορεί στο Λιμάνι να το διέψευσαν, ωστόσο οι Τούρκοι επιμένουν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ότι η Μπεσίκτας βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Χολέμπας και στον Ολυμπιακό «ψάχνονται» για να καλύψουν το επικείμενο κενό του.

Ο... εκλεκτός των ερυθρόλευκων είναι όπως φαίνεται ο Μπονγκ και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τη Βαλενσιέν για την αγορά του παίκτη. Αργά το βράδυ της Τρίτης οι Γάλλοι έκαναν λόγο για αρνητική απάντηση προς τον Ολυμπιακό από την ομάδα του Καμερουνέζου αριστερού μπακ, ωστόσο ο Θρύλος φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής πάντως βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Βέρντερ, όσο και του Αννόβερο σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, αλλά οι επαφές της Βαλενσιέν με τους ερυθρόλυκους είναι όπως όλα δείχνουν σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :