Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ... super deal ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Το όνοµα του Κώστα Μανωλά βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των µεταγραφικών εξελίξεων, µε τα δηµοσιεύµατα σε Ρωσία και Ουκρανία να κάνουν λόγο για επιστροφή της Ζενίτ για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού του Ολυµπιακού, ενώ οι Ουκρανοί βάζουν στο «κόλπο» και την Ντιναµό Κιέβου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Οι τελευταίες µέρες του Αυγούστου αναµένεται να είναι... «καυτές» σε ό,τι αφορά το θέµα Μανωλά, καθώς υπάρχει το περσινό παράδειγµα της Ζενίτ, που την τελευταία µέρα του περασµένου Αυγούστου είχε δαπανήσει 90 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Χαλκ και του Βίτσελ, όπως μας θυμίζει το δημοσίευμα.

Ο Ολυµπιακός µάλιστα είναι σε θέση ισχύος στις διαπραγµατεύσεις µε τη ρωσική και την ουκρανική οµάδα, γιατί πολύ απλά δεν... «καίγεται» για να πουλήσει τον παίκτη. Ο Μανωλάς άλλωστε είναι σε νεαρή ηλικία, δεν µένει ελεύθερος του χρόνου και µια καλή σεζόν φέτος (ειδικά στο Τσάµπιονς Λιγκ) µπορεί ν' ανεβάσει ακόµα περισσότερο τις «µετοχές» του.

Είναι επίσης σίγουρο ότι οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να δώσουν τον παίκτη αν τα λεφτά δεν είναι πολύ καλά, κάτι που σημαίνει ότι μια πρόταση της τάξης των 4,5-5 εκατ. ευρώ θα ήταν δελεαστική για τη διοίκηση των ερυθρόλευκων και σύµφωνα µε πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα ο Ολυµπιακός δε συζητά την παραχώρηση του διεθνούς κεντρικού αµυντικού µε λιγότερα χρήµατα.

Αν λοιπόν οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν να πάρουν το ποσό αυτό, τότε θα έχουν πραγµατοποιήσει ένα super deal, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ολυµπιακός είχε αποκτήσει ως ελεύθερο τον Μανωλά.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :